Hirdetés

Képeken az ASRock X470 Fatal1ty Gaming ITX/ac alaplap



|

Azon kevés alaplapok egyike lesz, amelyek X470-es lapkakészletre építenek, és mini-ITX formátumúak.

Hirdetés

Befutottak az első képek az ASRock X470 Fatal1ty Gaming ITX/ac alaplapjáról. Ez egyike lesz azon különlegességeknek, amelyek az AMD közelgő X470-es lapkakészletére építenek, miközben mini-ITX-es formátumúak. 

Hirdetés

Az alaplap egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozón keresztül kapja az energiát, és 8-fázisú VRM jellemzi. Az AM4-es foglalat mellett két DDR4-es memóriafoglalat található, amelyek dual-channel módban maximum 32 GB RAM-ot tudnak kezelni. 

A megerősített PCI-Express 3.0 x16 slot mellett egy 32 Gbps-os M.2-2280-as slot, négy 6 Gbps-os SATA port és két USB 3.1 (Gen. 2) port található az alaplapon. A 8-csatornás HD audio mellett adott a gigabites Ethernet, a 802.11ac-s WiFi, valamint a Bluetooth 4.1 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.