Hirdetés

Képeken az MSI GeForce GTX 1660 Ti kártyái



|

Újratervezett GAMING és ARMOR videokártyákkal készül a GeForce GTX 1660 Ti startjára az MSI.

Hirdetés

Újabb képek szivárogtak ki az MSI GeForce GTX 1660 Ti grafikus vezérlőiről, ezek pedig arra utalnak, hogy a gyártó áttervezte a GAMING és az ARMOR szériákat. 

Hirdetés

Azt már tudjuk az elmúlt hetek jelentéseiből, hogy a GeForce GTX 1660 Ti az NVIDIA nagy ütőkártyája lehet, a partnergyártók is ebből a modellből adják majd ki a legtöbb egyedi és módosított terméket. Jó okkal: a GeForce GTX 160 utódját várjuk, a mainstream gamerpiac gyöngyszeme lehet a kártya. 

A dizájn természetesen a mostani trendekhez igazodott, és az RGB-s világítós elemek sem hiányoznak. 

Az MSI kínálatának csúcsát a GAMING X modell képviseli majd, a legmagasabb órajelekkel, fekete-szürke színekkel és RGB-s fényekkel. A dizájn ezúttal egyáltalán nem túlzó, sőt, meglehetősen visszafogott. Hasonló a helyzet a fekete-fehér ARMOR verziónál is. A grafikus vezérlőkön jól kivehető továbbá a GeForce GTX márkajelzés is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.