Hirdetés

Képeken az MSI X470 Gaming Pro Carbon AC alaplapja



|

Előkerültek az első képek az MSI X470-es alaplapjáról, amely a második-generációs Ryzen processzorokhoz készül.

Hirdetés

Mivel egyre közeledik a második-generációs AMD Ryzen processzorok megjelenése, nem túl meglepő módon az X470-es alaplapokról is egyre több a szivárgás. Legutóbb az ASUS ROG Crosshair VII-et láttuk, most pedig előkerültek a képek az MSI X470 Gaming Pro Carbon AC-ről is. 

Hirdetés

Az új alaplap beépített WiFi-vel és anélkül is elérhető lesz majd. Értelemszerűen az újdonság nagyon hasonlít a korábbi X370 Gaming Pro Carbon modellre. Bár a fekete és az ezüst színvilág alapvetően nem változott, az új hűtőbordák sokkal látványosabbak. Szintén újdonság, hogy több helyen is megjelent az RGB-s világítás. 

Az MSI új alaplapján két darab 8-tűs EPS csatlakozó lesz (az elődön egy volt). Mivel a Canard PC magazin tesztje szerint a második-generációs Ryzen CPU-k fogyasztása csak hajszállal emelkedik az előző szériánál látottakhoz mérten; ezért valószínűleg ez a bővítés a tuningosoknak szól. 

Bár itt már 8+4 fázisú VRM-ről beszélhetünk, PCIe 1x slotból eggyel kevesebb van. SATA III portból viszont kettővel több, mint eddig. Az M.2 Shield pedig hosszabb lett, vagyis elvileg jobban hűti majd az M.2-es SSD-ket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.