Hirdetés

Két kijelzővel is megbirkózik a Rock Pi 4C mini PC



|

Egy 75 dolláros mini PC a Rock Pi 4C, aminek a legfőbb érdekessége, hogy két képernyővel is elboldogul.

Hirdetés

A LinuxGizmos jelentése szerint közeledik a Rock Pi 4 módosított kiadása. Az új Rock Pi 4C alapvetően ugyanazt a dizájnt használja, Rockchip RK3399 processzorral és Android, valamint a Linux részleges támogatásával. 

Hirdetés

Az új lapka PC azonban egyetlen HDMI 2.0 port helyett inkább microHDMI-t és miniDisplayPortot kínál, és két kijelzővel is elboldogul 75 dollárért. 

Ezért az árért a 6-magos processzort 4 GB LPDDR4 RAM egészíti ki, 802.11ac WiFivel és Bluetooth 5.0-val. Van microSD-foglalat, de az eMMC modulok is támogatottak, ahogyan 40-tűs bővítőcsatlakozás és M.2-es csatlakozó is akad. 

A microHDMI port maximum 3840 x 2160-as, 60 Hz-es kijelzőt kezel, a miniDisplayPort pedig 2560 x 1440-es, 60 Hz-es képernyőt. Ezek egyszerre is használhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.