Hirdetés

Két másik új videokártya kísérheti a GeForce GTX 1660 Ti-t



|

A GeForce GTX 1660 és a GeForce GTX 1650 követheti a GeForce GTX 1660 Ti-t - árak és megjelenési dátumok is vannak.

Hirdetés

Nem elég, hogy kiszivárgott a GeForce GTX 1660 Ti zárt prezentációja, a HardOCP jóvoltából már azt is tudjuk, hogy konkrétan mit tervez a belépőkategória felé az NVIDIA. 

Hirdetés

Az iparági források szerint az NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti valóban fejlődést jelent majd az előző-generációs GeForce GTX 1060-hoz képest, nagyjából 16 százalékkal. A korábban pletykált 300 dollárnál is olcsóbban, 279 dollárért válik majd elérhetővé, méghozzá már február 15-én. 

Információk bukkantak fel továbbá két másik új GeForce kártyáról is. A valamivel lassabb GeForce GTX 1660 március elején jelenik majd meg a boltokban, a vételára pedig 229 dollárra csökken. A GeForce GTX 1650 már jóval lassabb grafikus vezérlő lesz, a vételára 179 dollár, és szintén márciusban jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.