Hirdetés

Kevesebb mint egy év után nyugdíjba mennek a Kaby Lake-X processzorok



|

A HEDT-vonalat erősítő Core i5-7640X és Core i7-7740X processzorokat kevesebb mint egy év után kivonja a forgalomból az Intel.

Hirdetés

Nincs még egy éve sem, hogy az Intel piacra dobta a Kaby Lake-X processzorait. Ennek ellenére ezeket a chipeket már most nyugdíjazza az óriás. A lapkák eredetileg az X299-es platformmal együtt mutatkoztak be. 

Hirdetés

A Core i5-7640X és a Core i7-7740X egyaránt 4-magos, HEDT-platformos processzorok. Az Intel reményei ellenére egyikből sem lett siker, és a vállalat végül nyíltan is kénytelen volt beismerni, hogy nem igazán van piaci kereslet a két CPU iránt. 

Emiatt ezt a két Kaby Lake-X processzort 2018. május 7-én nyugdíjazza az Intel. A kereskedők és a gyártók még november 30-ig rendelhetnek a chipekből, amelyeknek a kiszállítása jövő év május 31-én ér véget. 

Ezzel hivatalosan is ideje búcsút vennünk a Kaby Lake-X-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.