Hirdetés

Kezdődik a V-NAND chipek gyártása



|

13 milliárd dollárt költött a V-NAND-gyárra a Samsung, amely most megkezdi a termelést. Vajon csökken majd az SSD-k vételára?

Hirdetés

A Samsung szinte minden szektorban bebiztosította már az uralmát, aminek az eredménye, hogy nem csak a legnagyobbak között van, de számos kategóriában piacelső, rekordnyereségekkel.  

Hirdetés

Értelemszerűen a gyártó igyekszik szerteágazóan visszaforgatni a nyereségeit, és olyan befektetéseket eszközöl, amelyeknek hála egy-egy piacon már szinte egyeduralkodóvá válik. 

Legutóbb például 13 milliárd amerikai dollárt költött a cég a legújabb V-NAND-gyárára, amely Phjongthek városában már meg is kezdte a termelést

A gyár termeli majd a Samsung legújabb 3D-s, 64-rétegű V-NAND chipjeit, amelyek 256 gigabitesek. 

Egyelőre csak remélni lehet, hogy az a tény, hogy hamarosan több minőségi NAND memória lesz a piacon, megfordítja a trendeket, és nem emelkednek tovább a vételárak. Persze az okostelefon-piac szereplői valószínűleg még több villámgyors tárhelyre tartanak igényt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.