Hirdetés

Kicsi, de ütős az EIZO új monitora



|

Limitált kiadású termék a Foris Nova, amely egy 21 hüvelykes, 4K-s OLED-monitor, HDR-támogatással.

Hirdetés

Az EIZO legújabb monitora csak korlátozott mennyiségben lesz kapható, ezért is valószínű, hogy sokaknak felkelti az érdeklődését. A funkciók tekintetében mindenképp izgalmas az új Foris Nova, a képátmérőt tekintve már kevésbé. 

Hirdetés

Az alumínium házas monitor sajnos csak 21 hüvelykes, azonban a 4K-s OLED-panel 1 000 000:1 kontrasztarányt, 1,07 milliárd színt és 330 nit maximum fényerőt garantál. A képsűrűség példás, erősen átlag fölötti az asztali monitorok kategóriájában. 

A 60 Hz-es képfrissítésre nem igazán kell rácsodálkozni, azonban a 0,4 milliszekundumos válaszidő már dicséretet érdemel. Van továbbá HDR10-támogatás is. 

Csatlakozók tekintetében két HDMI port akad, Deep Color-, HDCP 2.2- és 1.4-támogatással. Van még két 1 wattos hangszóró, VESA-támogatás és jackcsatlakozó is. 

A Foris Novából 500 darab készül, november 1-től lesz elérhető, az árért a gyártónál közvetlenül kell érdeklődni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.