Hirdetés

Kicsi és erős az ASRock DeskMini PC



|

Az apró PC dedikált videokártyát is képes befogadni a Core i7-es CPU mellett.

Hirdetés

Az ASRock tavaly mutatta be a meglehetősen apró DeskMini PC-jét, amelyben mini STX-es alaplap kapott helyet, a processzor pedig a vásárló saját választása lehetett. Most itt egy új modell, amely még többet ígér. 

Hirdetés

Az ASRock DeskMini GTX/RX egy 213 x 154,5 x 81,9 milliméteres házat jelent, amely akár 65 wattos Intel Core i7-es processzorral is boldogul, illetve dedikált videokártya fér bele, ami egy NVIDIA GeForce GTX 1080 is lehet. 

Az új modell micro STX-es alaplapot kapott, ami bár hosszabb, de a videokártya mellett két további M.2 PCIe Gen3 slotot kínál. 

Akad továbbá USB 3.1-es port (A és C is), HDMI, DisplayPort, miniDisplayPort, így három darab 4K-s, 60 Hz-es kijelző is támogatott. 2,5 hüvelykes meghajtóból kettő fér a házba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.