Hirdetés

Kicsomagolták az AMD Ryzen Threadripper 2990WX-et



|

Természetesen a Threadripper 2950X és 2990WX kicsomagolós videói már eltűntek, de a weben minden megmarad, például képernyőképek formájában.

Hirdetés

Először az AMD második-generációs Threadripper processzoraira kerülő prémium csomagolás szivárgott ki, majd mielőtt különösebben elmerült volna ennek részleteiben bárki, már meg is jelentenek a legújabb csúcslapkák kicsomagolós videói. 

Hirdetés

Az IXBT hozzájutott egy 16-magos Threadripper 2950X és egy 32-magos Threadripper 2990WX CPU-hoz, majd videón ki is csomagolta mindkettőt.

Természetesen az eredeti videót már rég törölték, azonban a web nem felejt, és képernyőképek formájában minden fontos részletet megőrzött

A képek ennek megfelelően elárulják, hogy mire számíthatunk, és az AMD ezúttal sem okoz csalódást, sőt. A high-tech csomagolás több mint látványos, ráadásul matricák és apróságok tömegei dobják fel a kicsomagolást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.