Hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az AMD Navi



|

Az AMD hivatalosan is megerősítette: a harmadik negyedévben érkezik a Navi, és lesz olcsóbb termék, mint a Radeon VII.

Hirdetés

Az AMD a sok pletyka és szivárgás után végre hivatalosan is megerősítette, hogy a Navi GPU szériája a 2019-es harmadik negyedév során érkezik meg. Ugyanekkor érkezik az AMD új, Zen 2-alapú, szerverekbe szánt processzora, a Rome is. 

Hirdetés

A jelenlegi spekulációk szerint dr. Lisa Su már az idei Computex nyitóbeszédében megemlíti majd a Navit. Valószínű azonban, hogy ezután visszakanyarodik a Ryzen 3000 szériás processzorokhoz. 

A szakértők szerint nagyobb értelme lenne, ha az AMD a Navi szériát egy olyan eseményen mutatná be, amely jobban koncentrál a játékokra. A tippek szerint akár az E3-on is lehetne a start, ami egy héttel a Computex után lesz. A párosításnak azért lenne értelme, mert eleve a gamereket érdekli legjobban a Navi vonal. 

Mikor juthatnak a gamerek 7 nm-es AMD Navi videokártyákhoz? Egyelőre úgy néz ki, hogy július 7-én. Az árakat illetően annyi biztos, hogy a Navi videokártyák között lesznek olyanok, amelyek olcsóbbak a 699 dolláros Radeon VII-nél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.