Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jönnek az új GeForce videokártyák



|

Megvan, hogy az első hullámban pontosan mikor és melyik GeForce 11 szériás vezérlők érkeznek.

Hirdetés

Történt, hogy kiszivárgott egy levélváltás, amelyben az NVIDIA egyik gyártópartnere és egy kereskedő értekeztek. A Gamer Meld által beszerzett e-mail olyan dátumokat tartalmaz, amelyek legalább négy GeForce 11 szériás videokártya megjelenésére utalnak. 

Hirdetés

Ennek hála már tudjuk, hogy mikor jön a GeForce GTX 1180, a GeForce GTX 1170, a furcsa nevű GeForce GTX 1180+ és a középkategóriás GeForce GTX 1160. Elvileg a dátumok nem a bemutatót, hanem a piaci megjelenést jelzik - vagyis a tesztek már hamarabb befuthatnak. 

A naptárban az augusztus 30-at kell bekarikázni. Ekkor jelenik meg a GeForce GTX 1180, vagyis az első az új NVIDIA videokártyák közül. Ez lesz az utódja a GeForce GTX 1080-nak, értelemszerűen. 

Egy hónappal később, szeptember 30-án érkezik a GeForce GTX 1170 és a GeForce GTX 1180+. Az előbbi a GeForce GTX 1070-et váltja le, valamivel gyengébb a GTX 1180-nál. A GTX 1180+ pedig egy merőben új, prémium megoldás lesz (és nem a GTX 1080 Ti utódja). 

Az ünnepi eladások fellendítésére október 30-án jön a GeForce GTX 1160, ami a középkategóriában indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.