Hirdetés

Kiderült, hogy milyen lesz az Intel Phantom Canyon NUC



|

2020-ban vagy 2021-ben érkezhet a Phantom Canyon NUC, méghozzá 10 nm+ technológiás Tiger Lake processzorral.

Hirdetés

Az Intel már dolgozik a következő-generációs, gamereknek szánt NUC gépén, amelynek a kódneve Phantom Canyon. Ez valamikor 2020-ban vagy 2021-ben érkezik, és már 10nm+ technológiával készülő Tiger Lake processzor lesz benne. 

Hirdetés

Minderről maga az Intel beszélt egy iparági partnerek számára tartott prezentáción, ami kiszivárgott

Az információk alapján a Ghost Canyon NUC már idén ősszel befut, és a Hades Canyon NUC-t váltja le. Ebbe Core i9-9980HK processzor és dedikált videokártya kerül. Ezt váltja majd később a Phantom Canyon NUC, aminek jelenleg is tart a fejlesztése. 

A tervek szerint egy 28 wattos Tiger Lake-U chipet építenek bele, ami már a PCI-Express negyedi generációját is támogatja. Emellett az Intel Gen12 grafikus feldolgozóegységét is beépítik, ami már a Xe architektúrára alapoz. Opcionálisan dedikált videokártya is kérhető lesz, nagyjából a GeForce GTX 1660 Ti-vel vagy RTX 2060-nal egyenértékűen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.