Hirdetés

Kiderült, hogy mit tud a GeForce RTX 2060



|

A Final Fantasy XV benchmark-eredményeinek listájában már a közelgő GeForce RTX 2060 is felbukkant.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce RTX szériája csúcskategóriás videokártyákkal debütált a piacon. Mivel azonban a Turing-korszak alapvetően csak most kezdődött, ezért újabb modellekre számíthatunk. 

Hirdetés

A legtöbben a GeForce RTX 2060-at várják, és a közelgő grafikus vezérlő most felbukkant a Final Fantasy XV benchmark-eredményeinek listájában. Persze azért az információkat kár lenne biztosra venni, de a múltban hiteles információt kaptunk már hasonló módon például a Radeon RX 590-ről. 

Az adatok alapján a GeForce RTX 2060 valamivel gyengébben teljesít majd, mint a Radeon RX Vega 56 és a GeForce GTX 1070, de sokkal erősebb lesz, mint a GeForce GTX 1060. 

Az NVIDIA egyébként maga is megerősítette, hogy lesz majd mainstream termék a jövőben a Turing-sorozatban. Bár az NVIDIA most a középkategóriás Pascal-alapú videokártyák készletkisöprésére koncentrál, a GeForce RTX 2060 akár már a következő hetekben bemutatkozhat. Egyes elemzők 2019 első negyedévére várják a megjelenését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.