Hirdetés

Kiderült, mi lehet az oka, ha még nem kaptál hozzáférést a Binghez



|

Egy apró, de fontos beállításon múlik, hogy beengednek-e.

Hirdetés

A ChatGPT szabályosan rárúgta a világra az ajtót, de a versenyben nem akart lemaradni a Microsoft sem, amely a Google versenytársának nehezen nevezhető Bing keresőjét turbózta fel mesterséges intelligenciával, az eredmény pedig olyan lett, hogy attól bárki eldobná az agyát.

A február 7-én bejelentett újdonságra persze egyből sokan rárepültek, azonban az új Binget még napjainkig is csak úgy lehet kipróbálni, ha szépen kiálljuk a várólistát, amihez Microsoft-fiókra van szükség - írja a hvg.hu.

Ennek ellenére sokan, akik feliratkoztak a tesztre, még mindig nem kaptak hozzáférést, még úgy sem, ha mindenben követték a Microsoft tanácsait, amelyek segítségével egyfajta gyorsítósávon juthatnak el a Binghez.

Hirdetés

Ennek egészen prózai oka van, amit Michael Schechter, a Microsoft egyik alelnök pozícióját betöltő szakember meg is osztott a Twitter felhasználóival.

A teszthez ugyanis elengedhetetlen, hogy a Microsoft-fiók beállításai között szerepeljen a felhasználó pontos születési dátuma is. Ha ez nincs megadva, az illető nem fog hozzéférést kapni az új Binghez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.