Hirdetés

Kiderült, mikor tudhatunk meg többet az Android 13-ról



|

Szűk két hónap múlva rendezi meg fejlesztői konferenciáját a Google, aminek a középpontjában valószínűleg a mobilos operációs rendszerük lesz.

Hirdetés

Ahogy azt már több korábbi évben is eljátszotta a Google, nemrég egy fejtörőt tett közzé, aminek a megoldása nem mást rejtett, mint az idei Google I/O időpontját. A fejlesztőknek rendezett konferenciát általában évente tartják meg, ennek 2020-ban keresztbe tett a Covid19-járvány, de tavaly már ismét megrendezésre került, sok más eseményhez hasonlóan online formában.

A különböző programok készítői és a szélesebb közönség tagjai idén is az interneten keresztül tekinthetik majd meg az előadásokat, de néhány résztvevő már a helyszínen is ott lehet.

Hirdetés

A legtöbben arra tippelnek, hogy a Google I/O elsődleges témája az Android 13 lesz, aminek első fejlesztői változatát nemrég adta ki az operációs rendszert készítő óriásvállalat. Ezzel egyébként nagyban hasonlítana a tavalyi eseményre az idei konferencia, ugyanis akkor főleg az Android 12-ről, illetve arról mesélt a Google, hogy okosórákra fejlesztett operációs rendszerük összeolvad a Samsungéval, létrehozva a Wear OS 3-at.

De a munkahelyi infrastruktúrájukkal, a Google Workspace-szel kapcsolatos újdonságokat is itt leplezték le, így idén sem valószínű, hogy kizárólag a hordozható eszközök állnak majd a középpontban.

A Google a külső fejlesztők segítése mellett persze saját termékein is folyamatosan dolgozik, így nemrég le is lepleztek több fontos újítást az androidos alkalmazásaik kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.