Hirdetés

Kiderültek az első részletek az LG új generációs monitorairól



|

Hála a lenyűgöző specifikációknak, garantáltan izgalmasak lesznek az eszközök, és persze rettenetesen drágák is.

Hirdetés

Az LG két elképesztő, OLED kijelzős UltraGear gamer monitorral készül a CES 2023-ra. Az egyik egy 27 hüvelykes, a másik pedig egy 45 hüvelykes modell lesz. Mindkettő 240 Hz-en üzemel majd, ami egy jelentős ugrás a tavalyi 144 Hz-es elődökhöz képest. Ez a legmagasabb képfrissítés, ami manapság elérhető egy OLED panellel. A 45 hüvelykes változat pedig még egy 800 R-es ívet is felvonultat.

Az említett kijelzőknek nem csak a képfrissítése lesz lenyűgöző, az új LG UltraGear monitorok elképesztő, 0,3 másodperces válaszidővel rendelkeznek, ha pedig ez nem lenne elég, az AMD FreeSync Premium mellett az Nvidia G-Sync technológiát is támogatják. Akik a játékok mellett szerkesztenek is, szintén örülhetnek, hiszen mindkét panel képes lesz megjeleníteni a DCI-P3 színspektrum 98,5 százalékát.

Hirdetés

A kisebbik, 27 hüvelykes monitor 2560 x 1440-es felbontást tud majd megjeleníteni, míg a nagy testvér, a 45 hüvelykes óriás 3440 x 1440-es aránnyal operál. Természetesen mindkét prémium megoldás rendelkezik HDMI 2.1-es és DisplayPort 1.4-es csatlakozóval, továbbá egy távirányító is jár melléjük, programozható gombokkal.

Észak-Amerikában már elindult az előrendelés, januárban pedig már boltokban is meg lehet vásárolni a monitorokat az Egyesült Államokban, Kanadában és Ázsia egyes piacain. Arról viszont egyelőre nem rendelkezünk információval, hogy mikor bukkanhatnak fel az európai üzletekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.