Hirdetés

Kifejezetten játékosoknak szánt Feladatkezelőt fejleszt a Microsoft



|

Nem kell megszakítanunk a játékot, ha szeretnénk a gépünk teljesítményét ellenőrizni, hála a hamarosan érkező frissítésnek.

Hirdetés

A Feladatkezelő egy ideje már meghaladta azt a szintet, hogy a CTRL+ALT+DELETE gombok pánikszerű püfölésével előhozva kiléphetünk vele egy programból, amely gondot okozott az operációs rendszerünknek.

Ezt megnyitva ugyanis követhetjük, hogy mely alkalmazások milyen mértékben terhelik a gépünk processzorát és videokártyáját vagy éppen mennyire használják a RAM-ot. Ez a játékosok számára különösen hasznos, számukra pedig érkezik egy újabb remek funkció is.

Hirdetés

Eddig ha játék közben meghallottuk, hogy a gépünk nagyon küszködik valamivel, akkor meg kellett szakítanunk a meccset, hogy leellenőrizzük, mi okozza a galibát. A Feladatkezelő új funkciójának köszönhetően, most hozzáadhatunk egy widgetet az Xbox Game Bar-hoz, mely ezután könnyedén előhozható, hogy játék közben is ellenőrizhessük, mivel küzdenek a hardverek.

Az új funkció egyelőre még csak az Xbox Insider programon keresztül elérhető, tehát akik már most próbálgatnák, azoknak előbb oda érdemes csatlakozni. Akik megvárnák, hogy a Microsoft az utolsó simításokat is elvégezze rajta, azok egy Windows frissítés keretében kapják majd meg, feltételezhetően a közeljövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.