Hirdetés

Kilenc AMD X570-es alaplappal készül az ASRock



|

Valamikor 2019 közepén érkeznek a harmadik-generációs Ryzen processzorok, illetve az ezeket kísérő X570-es lapkakészlet.

Hirdetés

2019 közepén dobja majd piacra valamikor az AMD a harmadik-generációs Ryzen processzorait (Zen 2), amelyek AM4 foglalatot használnak, és akár 16-magosak is lehetnek. Ezek az új chipek az AMD 500-as szériás asztali lapkakészleteivel egyszerre érkeznek. A csúcsot a chipkészletek között az X570 képviseli majd. 

Hirdetés

Az AMD természetesen gondoskodik róla, hogy az új processzorok visszafelé is kompatibilisek legyenek a régebbi lapkakészletekkel és alaplapokkal, de mindez persze csak akkor teljesülhet, ha a gyártók megfelelő BIOS-frissítéseket adnak ki a termékeikhez. 

Aki PCI-Express Gen 4.0-s csatlakozást használna, annak valószínűleg új, 500-as szériás alaplapra lesz szüksége. 

Az ASRock ilyenből egyenesen 9 alaplapot fejleszt, mindegyik az X570-es lapkakészletre alapoz. A VideoCardz szerint az újdonságok között lesz az X570 Phantom Gaming X, az X570 Taichi, majd jön a középkategóriában az X570 Phantom Gaming 6, X570 Phantom Gaming 4 és X570 Extreme4, a belépőkategóriában pedig az X570 Pro4/R2.0 és X570M Pro4/R2.0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.