Hirdetés

Kilencedik-generációs Intel Core CPU-t kapnak a HP ProDesk mini PC-k



|

A HP többek között a ProDesk szériás mini PC-ket is frissítette: az apróságok közül a HP ProDesk 400 G5 Desktop Mini és a HP ProDesk 600 G5 Desktop Mini az érdekes.

Hirdetés

A HP kilencedik-generációs Intel Core processzorokkal frissíti az EliteDesk szériás üzleti számítógépeit. Ezek számos méretben és formában elérhetőek, vannak minden egyben jellegű megoldások, mikrotronyok és SFF formátumú PC-k is. A legérdekesebb azonban a ProDesk sorozatot erősítő Desktop Mini modellek párosa. 

Hirdetés

A HP ProDesk 400 G5 Desktop Mini 579 dollártól fölfelé, a HP ProDesk 600 G5 Desktop Mini pedig 679 dollártól fölfelé lesznek elérhetőek. Mindkettő opcionálisan támogatja a 100 wattos, USB-C-n keresztüli töltést, a ProDesk 600 széria pedig az egykábeles csatlakozást is megoldja.

Egy HP Mini-in-One segítségével akár minden egyben jellegű asztali környezet is létrehozható a gépből. 

A részletes specifikációk még váratnak magukra, azonban a ProDesk 400 G5 Desktop Mini akár Intel Core i9-9900T processzorral, 64 GB DDR4-2666-os RAM-mal, SATA HDD-vel vagy SSD-vel, illetve PCIe NVMe tárhellyel is elérhető lesz ebben a hónapban, tehát kifejezetten izmos apróságról beszélhetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.