Hirdetés

Kínába érkezett a legújabb, 8,9 hüvelykes mini laptop



|

8,9 hüvelykes mini laptop lett a MAG1, amely Kínában már 590 dollártól beszerezhető.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok megmutatták, hogy igenis van érdeklődés a mini laptopok iránt. Emiatt persze egyre több új modell bukkan fel a piacon, most például a MAG1 vált előrendelhetővé Kínában, 590 dollártól fölfelé. 

Hirdetés

Ennyiért egy 8,9 hüvelykes, 2560 x 1600-as IPS érintőkijelzővel szerelt mini notebook jár, háttérvilágított billentyűzettel és egy apró érintőpaddal. 

Az olcsóbb verzió Intel Core m3-8100Y CPU-t, 8 GB RAM-ot és 256 GB-os SSD-t kap, a 735 dolláros pedig már 16 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel kérhető. 

A mini, alumínium házas gépen van USB-C és USB 3.0 port, microSD-foglalat, microHDMI, jackcsatlakozó és ujjlenyomat-olvasó is. Az akku 8600 mAh-s, van WiFi és Bluetooth, azt viszont nem tudni, hogy Kínán kívül mennyire lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.