Hirdetés

Kínában gyárt NAND flash memóriát a Samsung



|

A következő három év során 7 milliárd dollárt fektet be a Samsung a Senhszi tartományban lévő gyárba.

Hirdetés

A Samsung Electronics a héten jelentette be, hogy megduplázzák a NAND flash memóriák gyártáskapacitását Kínában. Ennek keretében a Senhszi tartományban lévő gyáregységükbe nagyjából 7 milliárd amerikai dollárnak megfelelő összeget fektetnek be a következő három év során. 

Hirdetés

A pénzt nem csak az újabb gyártósorokra, hanem gépekre is költik, ezért aztán a jelenlegi gyártási kapacitást meg tudják majd duplázni. Mindez 2020-ra nagyjából 220 000 darab 300 milliméteres 3D flash memóriás ostyát jelent. 

Miért fektet be ekkora összeget Kínában a Samsung? A dél-koreai óriás szeretne jobb kapcsolatot kialakítani az országgal, amelyik egyébként az egyik legnagyobb importőr, ha NAND memóriáról van szó. 

A jövőbeli befektetések nem csak a Kínával való viszonyt javítják, hanem egyben csökkentik a kockázatot, amit a dél-koreai gyárüzemek túlterhelése jelentene. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.