Hirdetés

Kipróbálnád a Windows 11-et? Már telepítened sem kell!



|

Egy élethű másolatnak hála böngészőből is szemügyre vehetjük az új operációs rendszert.

Hirdetés

A júniusban leleplezett Windows 11 kétségtelenül az év egyik legfontosabb dobása, melynek kapcsán legutóbb arról adtunk hírt, hogy még a legendás Microsoft Paintet is felfrissíti majd.

Habár bizonyára sokakat érdekelne az új rendszer, az Insider-programos tesztverzió telepítését csak a magabiztosabb felhasználók vállalják be, hiszen a félkész szoftver még számos hibát rejthet. Egy különleges projektnek köszönhetően most viszont akár böngészőből is kóstolót kaphatunk a Windows 11-ből, bármiféle macera és kockázat nélkül.

Hirdetés

Ehhez csak el kell látogatnunk a win11.blueedge.me weboldalra, ahol a szoftver pontos mása fogad. Magyarán nem a "rendes" Windows 11 töltődik be, csak egy arra megtévesztésig hasonlító felület, ám néhány program (Számológép, Jegyzetek, Terminál, Parancssor, Whiteboard, Edge) még így is elindítható.

A legfontosabb persze az, hogy szemügyre vehetjük az új UI-t: a lekerekített sarkú ablakokat, a középre pozicionált ikonokat, az átszabott Start menüt, és persze a Widgeteket is.

A szemfülesebbek pedig azt is kiszúrhatják, hogy az egész egy ügyes reklám a készítő (bizonyos Blue Edge) Unescape nevű játékához, az asztalon ugyanis ott figyel egy ikon, ami ennek a weboldalára navigálja a kíváncsiskodókat.

Aki viszont többre vágyik a Patyomkin-Windowsnál, az elolvashatja tippjeinket, melyekkel a Windows 10 külsejét lehet a 11-es verzió képére formálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.