Hirdetés

Kiszállna a laptopok piacáról a Huawei?



|

Egyes jelentések szerint a Huawei az utóbbi hetek nehézségei után úgy döntött, hogy kivonul a laptopok piacáról.

Hirdetés

Továbbra sincs túl jó helyzetben a Huawei, egyes jelentések szerint pedig kilépne a laptopok piacáról a kínai óriás. Állítólag a Computexen a gyártók és a beszállítók közül is többen arról beszéltek, hogy a Huawei az utóbbi időben kialakult helyzet miatt kiszállna a notebookpiacról. 

Hirdetés

A Notebookcheck úgy tudja, hogy a Huawei 16 hüvelykes laptopkijelzők rendelését is visszamondta - ez ugyanakkor azt is jelentheti, hogy az amerikai szigorítások miatt új beszállítót keres a cég. 

Saját információkra és a DigiTimes jelentésére hivatkozva a lap azonban azt mondja, hogy a Huawei a spekulációk szerint teljes egészében kiszállna a laptopok piacáról. Bár az Androidra, pontosabban annak hiányára tud majd válaszolni a cég, az Intel és a Microsoft termékeit helyettesíteni már közel lehetetlen lenne. 

Állítólag a Huawei felfüggesztette a laptopok fejlesztését és kiszállításait is, és a beszállítókat is erre kérte. A Huawei németországi leányvállalata az ügyben nem kívánt információt megosztani a médiával. 

A legtöbben azt remélik, hogy a helyzet hamarosan rendeződik, főleg azért, mert a MateBookok mostanában különösen jól szerepeltek a teszteken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.