Hirdetés

Kiszivárgott a különleges ThinkPad



|

Előkerültek a képek és a specifikációk a Lenovo 25. évfordulós ThinkPad laptopjáról.

Hirdetés

Egyre közeledik a Lenovo 25. évfordulós meglepetése, a retró köntösbe bújtatott ThinkPad laptop. Most végre konkrét képek és specifikációk is előkerültek róla. 

Hirdetés

A német WinFuture közölte ezeket a 14 hüvelykes laptopról, és azt is megerősítették, hogy ez a PC igazából egy Lenovo ThinkPad T470, speciális házzal és billentyűzettel. 

Az új notebook 14 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS-kijelzőt kap, ami alatt akár Intel Core i7-7500U processzor, 16 GB RAM és egy 512 GB-os SSD is lehet. 

Akad a gépen Thunderbolt 3 port, IR-kamera a Windows Hello arcfelismeréséhez, és ujjlenyomat-olvasó is. Az NVIDIA GeForce 940MX grafika mellett van 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, gigabites Ethernet, HDMI, USB 3.0 portok és SD-kártyaolvasó. 

Mindez egy modern ThinkPad laptopot jellemez, azonban a retró jegyében a 7-soros billentyűzet klasszikus formát kapott, háttérvilágított gombokkal és kék Enter billentyűvel. A ThinkPad logó is klasszikus, illetve színes, a 48 Wh-s akkumulátor pedig kivehető. Sajnos klasszikus zsanér vagy 4:3-as kijelző nincs, azokra vélhetően nem lenne elég nagy kereslet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.