Hirdetés

Kiszivárgott a Lenovo következő átalakítható laptopja



|

Táblagépként is használható lesz a 10 hüvelykes Lenovo Ideapad D3310 hibrid laptop.

Hirdetés

A Notebook Italia forrásai szerint a Lenovo egy új, 10 hüvelykes átalakítható laptopon dolgozik. Ennek a neve Lenovo Ideapad D330 lesz. Egy lapos és könnyű notebookról van szó, full HD-s kijelzővel, alacsony fogyasztású Intel Gemini Lake processzorral és több használati móddal. 

Hirdetés

A PC laptopként, táblagépként, sátor és álló módban is bevethető lesz. A tablet rész egy lecsatolható billentyűzethez csatlakozik. A zsanér tetszőleges szögbeállítást tesz lehetővé, illetve a képernyő teljesen hátrahajtható. 

A 10,1 hüvelykes, 1920 x 1200-as érintőkijelző alatt Intel Pentium Silver N5000 CPU-t találunk majd, lesz USB-C, jackcsatlakozó, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, LTE-támogatás. A hibrid gép arany és ezüst színekben lesz elérhető, de egyelőre be sem mutatkozott. Arról még nincs hír, hogy vajon mennyibe kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.