Hirdetés

Kiszivárgott az első H370-es alaplap



|

A Gigabyte H370 AORUS Gaming 3 formájában felbukkant az első olyan alaplap, ami az Intel H370-es lapkakészletére építkezik.

Hirdetés

Kiszivárgott az első olyan alaplap, ami már az Intel H370-es chipkészletére épül: ez a Gigabyte H370 AORUS Gaming 3. A csúcsot jelentő Z370 már megérkezett, azonban a többi 300-as szériás lapkakészlet piacra dobásával az Intel most több lehetőséget adna a vásárlók kezébe. Hamarosan mindenki eldöntheti, hogy milyen funkciókra tart igényt, és mennyit szán egy igazán új alaplapra. Mindez fontos dolog, hiszen manapság elég drága összerakni egy új PC-t. 

Hirdetés

A Gigabyte képeken látható alaplapja a WiFi-s verzió: mivel az adapter gyári extra, ezért az újdonság ár-érték aránya még jobb lesz. 

Külsőre a szokásos AORUS-dizájnnyelvvel van dolgunk, ezúttal fekete, ezüst és narancs színekben. Természetesen a LED-es világítás most sem hiányzik: ezúttal az alaplap jobb szélén, a DRAM-slotoknál és az egyik hűtőbordánál találunk ilyet. 

PCIe x16 slotból kettő, PCIe 1x slotból négy található az alaplapon, illetve akad még két M.2 slot, valamint hat SATA III port. A hátlapon régebbi és újabb portok egyaránt találhatóak. 

Ha minden jól megy, akkor az Intel H370, B360 és H310 lapkakészleteire építő alaplapok április elejétől lesznek megvásárolhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.