Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mivel készül holnapra a Microsoft



|

Többek között a Surface Pro 7 és a Surface Laptop 3 fotói is kiszivárogtak, nem sokkal a hivatalos bemutató előtt.

Hirdetés

Holnap tartja az éves nagy Surface-rendezvényét a Microsoft, kellemetlen módon azonban már a következő-generációs Surface készülékek hivatalos bemutatója előtt kiszivárogtak a képek az újdonságokról. 

Hirdetés

Mindez Evan Blassnak köszönhető, akinek a képei azt is igazolják, hogy idén végre USB-C-re vált a Microsoft. 

Az is kiderült, hogy nem csak termékfrissítésekben gondolkodik a Microsoft, hanem teljesen új eszközöket is a piacra kíván dobni. Sajnos specifikációkat nem osztott meg Blass, de a képekből és a nevekből sok dolog kiderült. 

Jön tehát a Surface Pro 7 táblagép, USB-C, USB-A portokkal és SD-kártyaolvasóval. A Surface Laptop 3-ból már 13 és 15 hüvelykes modell is lesz, és érkezik a sima Surface tablet, ARM processzorral, nagyon lapos kialakításban és legalább két USB-C porttal. Mindezeket egy dupla kijelzős Surface kíséri majd, amiről képek még nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.