Hirdetés

Kiszivárogtak a laptopokba való GeForce RTX videokártyák



|

A szivárgások fényében szinte biztosra vehetjük, hogy a CES-en debütálnak a laptopokba szánt új GeForce vezérlők.

Hirdetés

A tajvani CJSCOPE nemrég közzétett egy kedvcsinálót a közelgő HX 970 GX laptopjához, amelyben kilencedik-generációs Intel processzor és NVIDIA GeForce RTX 2080 grafikus vezérlő lesz, MXM kiadásban. 

Hirdetés

Az RTX 2080 mobilos verziója ugyanúgy 2944 CUDA maggal rendelkezik majd az adatok szerint, a GPU órajele azonban 1847 MHz lehet. 

A gyártó a laptophoz más grafikus vezérlőket is elérhetővé tesz majd. Ennek megfelelően a GeForce RTX 2070 és 2060 mobilos verzióját is lehet majd választani. 

Az RTX 2070 mobilos kiadása ugyanúgy 2304 CUDA maggal rendelkezik, mint az asztali verzió, de a boost melletti órajele már 1710 MHz-re emelkedik. Az RTX 2060 mobil kiadása azonban 1920-ról (még nem jelent meg az asztali verzió) 1536-ra csökkenti a CUDA magok számát. 

A marketinganyagok szerint a GeForce RTX 2060 január 15-én válik elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.