Hirdetés

Kiveheted a GeForce RTX 2080-at az Eurocom szuperlaptopjából



|

Mobil szuperszámítógépként reklámozza azokat a laptopjait a gyártó, amelyekbe már GeForce RTX 2070 és RTX 2080 is kérhető.

Hirdetés

Lassan érkeznek az első gamerlaptopok GeForce RTX videokártyával, azonban a legtöbb esetben annál a grafikus vezérlőnél kell maradnunk, amit választottunk. A gamerlaptopokban ugyanis általában nem lehet fejleszteni a videokártyát. 

Hirdetés

A prémium gépekkel foglalkozó Eurocom ugyanakkor olyan laptopokat kínál, amelyekben fejleszthető a grafikus vezérlő. A gyártó "mobil szuperszámítógépei" közül immáron több is elérhető GeForce RTX 2070 és RTX 2080 grafikával. 

Ezek a GPU-k eltávolítható MXM grafikus kártyák, ami azt jelenti, hogy bátran megvásárolható az olcsóbb modell is, később lehet majd frissíteni. Érdemes azért megjegyezni, hogy ezek a laptopok igen nehezek és vastagok, de azért jobb ilyet cipelni, mint egy asztali PC-t monitorral. 

A kínált hardver azonban asztali szintet képvisel: akár Intel Core i9-9900K CPU is kérhető, videokártyából pedig a GeForce GTX 1060-tól kezdve az RTX 2080-ig bármi. Sőt, még Quadro P5000 is, egyes verziók pedig a dual-GPU-t is támogatják. 

Az újdonságokba akár 128 GB RAM is elfér, több tárhellyel és 4K-s képernyővel. Az akku is kivehető, ami manapság szintén ritkaság. Az ilyen gépek persze nem olcsóak: az árak 1610 dollártól kezdődnek, ennyiért pedig csak 1080p-s panel, Core i7-8700K CPU, GeForce GTX 1060, 16 GB RAM jár, tárhely és OS nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.