Hirdetés

Kompakt lett az MSI GeForce RTX 2070 Ventus



|

Bemutatkozott az MSI legújabb videokártyája, a riválisaihoz képest kompakt GeForce RTX 2070 Ventus.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb grafikus vezérlőjét, a GeForce RTX 2070 Ventust. Az új Ventus sorozat alapvetően az Armor szériát követi a csúcskategóriás piacon. 

Hirdetés

Az új modell 22,6 centiméter hosszú és 12,8 centiméter magas, ezzel pedig sokkal kompaktabb, mint a többi egyedi dizájnra építő GeForce RTX 2070-es kártya a gyártó kínálatában. Az energiát egy darab 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja. 

Természetesen a hűtést itt is sűrű alumínium lamellákból összeálló borda, valamint közvetlen érintkezésű hőcsövek garantálják (négy darab, egyenként 6 milliméteres, nikkelezett réz hőcsövek). Ezeket két darab 100 milliméteres TorX2 hűtőventilátor segíti. Az órajelek maradtak referenciaértékeken, vagyis boost mellett a GPU 1620 MHz-en ketyeg, a memória effektív órajele 14 GHz. A kártya ára félúton lesz az RTX 2070 Aero és az RTX 2070 Armor között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.