Hirdetés

Könnyen nyitható a Surface Laptop 3



|

Az iFixit szakértői darabokra szedték a Microsoft új laptopját, amelyet egészen könnyű volt felnyitni.

Hirdetés

Amikor a Microsoft bemutatta a Surface Laptop 3-at, akkor azt állította, hogy könnyen fejleszthető. Az iFixit szakemberei most darabokra szedték a laptopot, és arra jutottak, hogy bár nem olyan egyszerű a dolog, mint a Microsoft állítja, azért nehéznek sem mondható. 

Hirdetés

A Surface Laptop 3 a javíthatósági skálán 10-ből 5 pontot kapott, ami nagy előrelépés a két elődmodellhez képest. Azok ugyanis 0 pontot kaptak. 

A felnyitáshoz négy Torx Plus csavart kell alulról, a talpakból kivenni, majd le lehet hámozni a borítást - ez a ház többi részét mágnesekkel és kábellel fogja. 

Nem túl meglepő módon a RAM-ot az alaplaphoz forrasztották, de az SSD azért cserélhető. Egy 2230 M.2 NVMe meghajtóról van szó, ami rövidebb, mint a legtöbb M.2-es SSD. Viszont csak egy Torx csavar fogja. Arra ugyanakkor felhívta a figyelmet a Microsoft, hogy ennek a cseréjét nem otthoni felhasználóknak kell elvégezni, csak képzett szakembernek szabad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.