Hirdetés

Korábban jönnek a Kaby Lake-X processzorok



|

Már június végén befuthatnak a Skylake-X és a Kaby Lake-X CPU-k, az X299-es lapkakészlettel együtt.

Hirdetés

A BenchLife értesülései szerint az Intel X299-es lapkakészlete, a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok mind hamarabb érkeznek meg a vártnál. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor valamikor a 25. és a 27. hét között érkeznek meg az újdonságok, ami június végét vagy július elejét jelenti. Eredetileg augusztusban jöttek volna az új processzorok. 

A Skylake-X és a Kaby Lake-X az Intel csúcskategóriás asztali vonalát erősítik tovább, és egyformán a még be sem mutatott LGA2066-os foglalatra építkeznek. 

A Skylake-X CPU-k hat-, nyolc- és tízmagos verziókban futnak majd be, négycsatornás DDR4-támogatással. A Kaby Lake-X eközben négymagos dizájnra és kétcsatornás DDR4-támogatásra alapoz, illetve PCIe-csatlakozás terén is gyengébb lesz. 

A BenchLife szerint az Intel jó eséllyel a május 30-án kezdődő Computexen mutatja meg az újdonságokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.