Hirdetés

Közel lehet a következő Windows 10 frissítés



|

Egy pletyka szerint a Microsoft már át is adta tesztelésre és engedélyeztetésre az operációs rendszer idei második nagyobb frissítését.

Hirdetés

Rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák, ez pedig megingathatatlan bizonyítéka annak, hogy vészesen sodródunk az ősz felé, és ahogy a régi nép megfigyelés tartja: ha a lombok vörösbe hajlanak, közeledik a második nagyobb Windows frissítés. Noha ez általában november környékén jelenik meg, egy forrás szerint az Update-en már az utolsó simításokat végzik.

Hirdetés

A Windows Latest nevű weboldal szerint a Microsoft már elérhetővé tette az üzleti és magán felhasználók számára az idei évre betervezett második nagyobb rendszerfrissítés tesztelését és jóváhagyását. Ha ezek a végső próbakörök nem mutatnak ki hibát, akkor az új funkciók lényegében készen állnak arra, hogy a nagyközönség elé kerüljenek.

A hírek szerint az újdonságok között ott lesz egy átalakított Start menü, valamint a táblagépeken futó verzióhoz egy alapjaiban feljavított felhasználói élmény. Azok, akiknek már ott ketyeg a gépén a Windows 10 májusi frissítése, csak egy kisebb frissítő csomagot kapnak majd, azonban ha valaki esetleg még a tavalyi verziót használná, annak egy combosabb Update-re kell számítani, mely az elmúlt évben megjelent újdonságokat is tartalmazza.

Mivel a forrás szerint a frissítés szinte teljesen kész van, így a novemberi megjelenés helyett most az októbert tartják valószínűbbnek, de persze mindez akkor válik hivatalossá, amikor a Microsoft is állást foglal a témában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.