Hirdetés

Közeledik a 8,9 hüvelykes GPD P2 Max mini laptop



|

Záporoznak a mini laptopok: az egyik a GPD P2 Max, amely 8,9 hüvelykes, és már ára is van.

Hirdetés

Amint arról többször említést tettünk, alaposan felpörög a mini laptopok piaca. Jön a One Mix 3 Yoga és a One Mix 3S a One Netbooktól, illetve a Chuwi is készül már. A harmadik nagy szereplő a GPD, amely nemrég bejelentette, hogy 529 dollártól lesz vihető a P2 Max (korábban Pocket 2 Max néven futott, de így jobban elkülönül az elődtől). 

Hirdetés

529 dollárért 8,9 hüvelykes, 2560 x 1600-as érintőkijelző, Intel Celeron 3956Y 2-magos Kaby Lake CPU, 8 GB RAM és 256 GB-os SSD jár. 705 dollárért már Core m3-8100Y Amber Lake CPU, 16 GB RAM és 512 GB-os SSD kérhető. USB-C és USB-A portok mindegyiken akadnak, ahogy microHDMI, jackcsatlakozó, 2 megapixeles webkamera és ujjlenyomat-olvasó is. 

A GPD ezúttal már nagyobb billentyűzetet és érintőpadot is tudott használni (az elődmodellek 7 hüvelykesek voltak). Bár a P2 Max olcsóbb, mint a One Mix 3 Yoga, ennek nincsenek 360 fokos zsanérjai a tablet módhoz, illetve digitális tollat sem támogat, és a billentyűzete sem világít. 

De milyen lehet rajta játszani? Közzétettek erről egy videót:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.