Hirdetés

Közeledik a Samsung 860 EVO SSD



|

4 TB-os verzió is lesz a 2,5 hüvelykes, SATA III-as meghajtóból.

Hirdetés

Majdnem három éve van már piacon a Samsung 850 EVO SSD-je, amely a tech szektorban hosszú idő. Az SSD 3D-s NAND flash memóriát használ, és amikor piacra került, árban és teljesítményben is merőben új generációt jelentett. 

Hirdetés

A modell nagy nevet és elismerést szerzett magának az évek alatt, ráadásul a szekvenciális olvasási és írási sebességek a másodpercenkénti 550 és 520 megabájtos értéket is elérték. A 4 KB-os random olvasási és írási műveletek száma másodpercenként 100 000 és 90 000. 

A jelek szerint elérkezett az idő, hogy a 850 EVO-t leváltsa a 860 EVO. A SATA-IO adatbázisában felbukkant a Samsung 860 EVO SSD, amely 2,5 hüvelykes, 7 milliméter vastag SATA III-as meghajtóként 250 és 500 GB-os, valamint 1, 2 és 4 TB-os verzióban is elérhető lesz. Az NCQ, ASR, SSP, IPMh támogatása egyaránt megoldott, az adatátvitel 3 és 6 Gbps.

A hivatalos bemutatóra egyelőre még várnunk kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.