Hirdetés

Közeledik az AMD Ryzen 7 3700X



|

Egy dél-koreai értékesítési ügynökség kissé túlzásba vitte a kedvcsinálókat, és megerősítette a Ryzen 7 3700X és a Ryzen 5 3600X érkezését.

Hirdetés

Aki frissíteni szeretné az asztali PC-jét, de még nem vásárolt Coffee Lake, Zen vagy Zen+ processzort, az valószínűleg az AMD Zen 2-es processzoraira vár. A közelgő AMD CPU-k teljes mértékben megelőzik az Intelt, ami a gyártástechnológiát illeti. Erre évek óta nem volt példa. 

Hirdetés

Az AMD Zen 2 processzorait valószínűleg a 2019-es Computex környékére várhatjuk, és az AMD is nagyon sokat remél a fogyasztóknak szánt modellektől. 

Ennek jegyében nem túl meglepő, hogy szépen lassan kerülnek elő a szivárgások és a kedvcsinálók. 

Egy dél-koreai értékesítési ügynökség nemrég például kicsit túl lelkes is volt, ugyanis előállt egy kampánnyal, amelyben meghívta a felhasználókat, hogy találják ki, mire lehet képes a Cinebench mérésein két közelgő AMD processzor. Konkrétan a Ryzen 7 3700X és a Ryzen 5 3600X. Ezzel pedig az AMD névadási szokásait is megerősítették. 

A játék december 14-én ér véget, és a nyertesek elvileg a konkrét processzorokból kapnak majd, ha azok megjelennek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.