Hirdetés

Közelednek a Lenovo ThinkBook S laptopok



|

Kiszivárgott egy új márkanév: május végén érkezhetnek meg Európába a Lenovo új, 13 és 14 hüvelykes ThinkBook S laptopjai.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Lenovo szeretné kicsit felrázni a laptopkínálatát, ezúttal névadás terén is. A gyártó jó ideje ugyanazt a névadási sémát használja: az üzleti laptopjait ThinkPad márkanéven, a fogyasztói notebookokat IdeaPad és Yoga neveken kínálja. A Notebook Italia azonban új neveket szúrt ki egy kínai kiállításon. 

Hirdetés

A Lenovo ThinkBook S laptopok 13 és 14 hüvelykes méretekben léteznek, és online bolti adatok alapján Európában május végén, 1000 eurós magasságban jelennek meg. 

A Notebook Italia szerint ezek a laptopok az előző-generációs IdeaPadeket váltják majd le, de az új dizájn keretében fém házat, vékony kávát és 180 fokos zsanérokat kínálnak. 

Mindkét modell 1080p-s képernyőt kap majd, bár furcsa módon a kisebb verzió fényere nagyobb lesz. A 720p-s webkamera blokkolható egy beépített zárral, így nem lesz szükség ragasztószalagra. A laptopokba elvileg akár Intel Core i7-8565U CPU, 16 GB RAM és 512 GB-os SSD is kerülhet, illetve az AMD Radeon 540X is elérhető lesz egyes modellekhez. 

Az új névadási séma bizonyára azt hivatott érzékeltetni, hogy a gyártó belépő és közepes szintű laptopjai is "szinte olyanok", mint a még mindig jól hangzó ThinkPad márkanév képviselői. Szóval akinek esetleg nincs pénze egy ThinkPadre, még mindig nem kell szégyenkeznie, amikor kirakja az asztalra az olcsóbb Lenovo laptopját, ami szintén Think-kel kezdődik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.