Hirdetés

Közelednek a PowerColor egyedi Radeon VII videokártyái - FRISSÍTVE



|

Több testre szabott Radeon VII grafikus vezérlőn is dolgozik a PowerColor, amely természetesen referenciamodellt is bemutatott.

Hirdetés

A PowerColor az AMD egyik nagy partnere, és a jelentések szerint legalább öt különböző verziót készít az AMD legújabb termékéből, a Radeon VII-ből. Mindez azért nagyon érdekes, mert az AMD korábban leszögezte, hogy a lekicsinyített Vega grafikus kártyából erősen korlátozott lesz a felhozatal, úgy nézett ki, hogy talán kizárólag referenciamodelleket kapunk, testre szabott vezérlőket soha. 

Hirdetés

A PowerColor azonban mindent megtesz, hogy saját hűtőkkel és egyéb trükkökkel dobja fel a Radeon VII-et. Házon belül készült el a referenciamodell (AXVII 16GBHBM2-3DH), de jön a RedDragon Triple Fan (XVII 16GBHBM2-2D2H), a RedDevil Triple Fan (AXVII 16GBHBM2-2D2HD), valamint a RedDragon Triple Fan OC és aRedDevil Triple Fan OC (AXVII 16GBHBM2-2D2H/OC és AXVII 16GBHBM2-2D2HD/OC). 

Azt senki sem tudja jelenleg, hogy a PowerColor azért dobhat piacra testre szabott Radeon VII kártyákat, mert a leggyorsabban végez a fejlesztésekkel, esetleg azért, mert a legjobb kapcsolatban áll az AMD-vel. Az sem kizárt persze, hogy egyedül ettől a gyártótól szivárogtak ki eddig a titkos tervek. Minden bizonnyal a fejlesztések a többi partnergyártónál is megindulnak hamarosan. 

Addig is referenciamodellt már a PowerColor is kínál, gyári órajelekkel, gyári hűtővel és beállításokkal. A vételár ennek megfelelően 699 dollár körül alakul. 

Frissítés: a PowerColor egyik szóvivője a Redditen árulta el, hogy a közeljövőben nem terveznek egyetlen egyedi Radeon VII-et sem piacra dobni, kizárólag a referenciamodell jelenik meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.