Hirdetés

Közelednek az Intel Glacier Falls HEDT processzorok



|

A Gigabyte privát rendezvényén az is kiderült, hogy mikor indítja útjára a következő HEDT platformját az Intel.

Hirdetés

Az Intel a kilencedik-generációnál is átcímkézte a Skylake-X Refresh HEDT processzorait, azonban ezek élete meglehetősen rövid lesz. A Gigabyte privát rendezvényéről sok érdekes információt kiszivárogtattak. 

Hirdetés

Például azt is, hogy az Intel a tervei szerint hamarosan piacra dobja a következő HEDT platformját, a Glacier Fallst. Ez követi majd a jelenlegi Basin Falls Refresh-t. A Glacier Falls a második negyedév végén vagy a harmadik elején futhat be, vagyis a bemutatót a 2019-es Computexre várhatjuk. Ez mind benne volt a privát esemény prezentációiban. 

A diák alapján a Glacier Falls kíséretében jön két új asztali mainstream chipset is, a B365 Express és a H310C Express. Azt nem tudni, hogy ezek miben különböznek majd a jelenlegi B360 és H310 lapkakészletektől. 

Egyes tippek szerint az erősebb VRM miatt van ezekre szükség, hogy a 6- és 8-magos, kilencedik-generációs Core processzorok megfelelő támogatást kapjanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.