Hirdetés

Középkategóriás Aorus laptopokat hozott a gamereknek a Gigabyte



|

Bemutatkozott a játékosoknak szánt Aorus 5 vB és 7 vB.

Hirdetés

A Gigabyte hivatalosan is bemutatta az Aorus 5 vB és 7 vB gamerlaptopjait, amelyek a középkategóriába érkeznek. Ennek megfelelően tizedik generációs Intel Core i7-es CPU-t kapnak, valamint továbbfejlesztett hűtési rendszerrel és 144 Hz-es kijelzővel szerelik őket. Ennek ellenére könnyedén hordozhatóak maradtak, még úgy is, hogy az új WindForce hűtési rendszer akár 150 wattos terheléssel is megbirkózik a négy hőcsőnek és a hűtőbordáknak hála. A gamereknek tehát nem kell aggódniuk a CPU és a GPU melegedése miatt. 

Hirdetés

Mindkét laptopba GeForce RTX 20-szériás videokártya kerül, ez szolgálja ki a 144 Hz-es, full HD-s IPS-panelt, amit elsősorban FPS-t kedvelőknek ajánl a gyártó. 

A laptopok akár Core i7-10750H processzorral is kérhetőek, mely egy 6-magos chip, aminek az órajele 5 GHz-re is felemelhető, továbbá nem kell lemondani az SSD + HDD párosításáról és a WiFi 6-ról sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.