Hirdetés

MacBook-verő, prémium linuxos laptop lesz a Kubuntu Focus



|

Azoknak szánják a Kubuntut futtató új, izmos laptopot, akik szerint a MacBook Pro nem elég erős és sokoldalú linuxos környezetekben.

Hirdetés

Egyre többen vannak, akik Linux rendszerrel szeretnénk csúcskategóriás laptopot használni. Jövőre lesz egy újabb választásuk. Itt van ugyanis a Kubuntu Focus, ami azoknak készült, akik szerint az Apple MacBook Pro túlságosan korlátozott teljesítményben és kompatibilitásban, ha linuxos környezetről van szó. 

Hirdetés

A Kubuntu Focus laptop mindent tud, amit egy csúcsgéptől elvárnánk, de Kubuntu rendszer van rajta. Január közepén, 2399 dollártól fölfelé lehet belőle szerezni. Nem olcsó, de tényleg prémium. 

Intel Core i7-9750H 6-magos processzor, NVIDIA GeForce RTX 2060 grafikus vezérlő, 32 GB DDR4-2666-os RAM és 1 TB-os NVMe SSD kerül bele. A 16,1 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelző matt és IPS panelt jelent. Van háttérvilágított billentyűzet, fém és műanyag ház, 2 év garancia, a gép pedig játék mellett szoftverfejlesztéshez és videoszerkesztéshez is kiváló lehet. 

Ismerős valakinek a laptop által használt dizájn? A Clevo egyik gépének terveit hasznosították újra, a bevételek 2 százalékát pedig a Kubuntu fejlesztői kapják meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.