Hirdetés

Különleges Intel videokártyával kapható ez a játékos PC



|

A gépek összerakásával foglalkozó CyberPowerPC egy egészen érdekes hardvert választott egyik alkotásához.

Hirdetés

Habár valószínűleg akadnak a PC-s közösségnek olyan tagjai, akik szerint előre összerakott gépet vásárolni kész szentségtörés, azért manapság már vannak megbízható cégek, amelyek pazar masinákat képesek építeni. A CyberPowerPC is ezen a téren tevékenykedik, és nem olyan régen előállt egy budget kategóriás gamergéppel, amibe az Intel egyik különleges, nem túl gigantikus méretű GPU-ját pakolta.

Hirdetés

Talán már hallottatok az Intel Iris Xe DG1 nevű GPU-ról, amit a gyártó eredetileg nem is akart piacra dobni a fogyasztók számára, így eleinte csak bizonyos fejlesztőknek küldte el azt. Ezért is érdekes, hogy a CyberPowerPC már kínál egy olyan PC-t, amibe pontosan egy ilyen kártya került, habár azt nem tudni, melyik verziója. A BestBuy kínálatában elérhető gépért 749,99 dollárt kérnek el, ami nagyjából 214 ezer magyar forintnak felel meg, tehát nem túl vészes az árazása.

A diszkrét GPU-n kívül került még a CyberPowerPC masinájába egy Intel i5-11400F processzor, 8 GB RAM, valamint egy 500 GB-os SSD is. Attól valószínűleg nem kell tartani, hogy az Intel megszorongatja majd az Nvidiát vagy az AMD-t a videokártyák piacán, de mindenképp érdekes látni, hogy egy vállalat ezt a kártyát választotta.

Egyébként nem olyan régen az Asus is bemutatott egy Iris Xe DG1 kártyát, amin két ventilátor kapott helyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.