Hirdetés

Különleges kapcsolókat kaptak az új Logitech mechanikus billentyűzetek



|

Alacsony profillal rendelkező kapcsolókat épített a gyártó a G915 Lightspeed Wireless és a G815 Lightsync RGB billentyűzetekbe.

Hirdetés

A Logitech két legújabb mechanikus gamerbillentyűzete a G915 Lightspeed Wireless és a G815 Lightsync RGB. Mindkettő felsőkategóriás, a különlegességük pedig az, hogy alumínium házba csomagolják a gyártó alacsony profillal rendelkező GL kapcsolóit. Ezek fele akkora magassággal rendelkeznek. 

Hirdetés

A G915 a gyártó 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiáját használja, és bár kell hozzá adapter, Bluetooth-on keresztül is használható. Az üzemideje maximum 12 nap, világítással. Egy nap maximum 8 órányi használat mellett, maximum fényerővel. RGB nélkül akár 135 napot is kibír a töltések között. 

A G815 szinte ugyanolyan dizájnt kínál, de vezetékes kapcsolódással. Itt három alacsony profilú kapcsolóból lehet válogatni: a GL Clicky, a GL Tactile és a GL Linear jelentik a kínálatot. Az RGB-s fények pedig szinkronizálnak a képernyőn megjelenő tartalmakkal. 

A billentyűzetek vételára 250 és 200 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.