Hirdetés

Lapos és hordozható a 4K-s Odake BladeX külső monitor



|

Lapos és hordozható kialakítást kapott a 15,6 hüvelykes, 4K-s Odake BladeX külső monitor, aminek persze saját akkumulátora is van.

Hirdetés

Nem összetévesztendő a Razer Blade-del az Odake BladeX, ami egy Kickstarter-projekt, konkrétan egy 15,6 hüvelykes külső monitor. Erre is igaz ugyanakkor, hogy nagyon lapos és könnyű, valamint tökéletes megoldás akár utazásokhoz is. 

Hirdetés

A BladeX egy mindössze 4,5 milliméteres, 857 grammos külső monitor, vagyis egy átlagos monitorhoz képest sokkal könnyebben hordozható. Az állítható talp pedig többféle módban is lehetővé teszi a használatot: fekvő, álló, sátor - tehát gyakorlatilag úgy, mint egy átalakítható laptopnál. 

A beépített 3000 mAh-s akkumulátor 3 órás használatot tesz lehetővé. Van HDMI és USB-C port, aminek hála akár laptop vagy konzol is csatlakoztató a képernyőhöz. 

Bár az ötlet meglehetősen tetszetős, az már egy másik kérdés, hogy milyen lesz a válaszidő, a fényerő vagy a kontrasztarány. Elvégre ha a panel minősége nem megfelelő, akkor szerkesztési feladatokhoz vagy játékokhoz már nem lesz ideális megoldás. A kampány egyébként június 25-én indul, 180 dollárral már be lehet szállni a projektbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.