Hirdetés

Laptopokba jönnek a GeForce RTX vezérlők



|

A 2019-es CES-en debütálhat az NVIDIA GeForce RTX Mobility szériája, amely értelemszerűen laptopokba kerül majd.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce RTX 20-szériás videokártyái már elstartoltak asztali platformon, így csak idő kérdése, hogy a laptopokba is megérkezzenek az RTX grafikus vezérlők. 

Hirdetés

A pletykák szerint az NVIDIA január 6-án, a 2019-es CES-en mutatja be hivatalosan a GeForce RTX 20-szériás mobil GPU-kat. A főszerep az RTX 2070 és az RTX 2070 Max-Q megoldásoké lesz. Január 26-ig állítólag tilos lesz bármilyen eredményt közölni az új mobilok GPU-król, addig a végleges drivereket is visszatartja az óriás. Amint a határidő letelik, akkor azonban elérhetővé válnak az első laptopok is, amelyekbe már RTX 20-alapú grafikus vezérlő került. 

Állítólag készül még az RTX 2080 Max-Q is, ez azonban nem mutatkozik be a CES-en. A TU104M 1eab eszközazonosító azonban már korábban kiszivárgott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.