Hirdetés

Laptopokba mennek a Core i9-es chipek



|

Más szivárgások is vannak a nyolcadik- és kilencedik-generációs Core processzorokról.

Hirdetés

Már vannak a piacon olyan laptopok, amelyekben nyolcadik-generációs Intel CPU dolgozik, de ezek mindegyike 15 wattos, 4-magos chip, a Kaby Lake Refresh szériából. Hamarosan jön azonban 45 wattos megoldás is, a Coffee Lake-H architektúrára építve. 

Hirdetés

Bár az Intel még nem dobta piacra hivatalosan az új lapkákat, szivárgások már vannak, ezúttal az AIDA64-nek köszönhetően, amely a még be sem jelentett chipekkel is kompatibilis. 

A laptopok mezőnyében hamarosan új Core i3, Core i5, Core i7, sőt, Core i9-es chipek lesznek. Többek között a 4-magos, 4-szálas Core i3-8300H, a 6-magos, 6-szálas Core i5-8400H, a 6-magos és 12-szálas Core i7-8750H, Core i7-8850H és a Core i9-8950H várható. 

A közelgő Pentium Gold processzorok az Intel Core chipek olcsóbb kiadásai lesznek, a Pentium Silver eközben az Atom chipek erősebb verziója. A Celeron G egy még olcsóbb Core CPU, a Celeron N és J széria eközben az új Atom lesz. 

Az AIDA64-es szivárgás kilencedik-generációs asztali Core processzorokat is említ, de azokat részletek nélkül. A Core i3-9100, Core i5-9400 és Core i5-9600K chipekről egyelőre nem sokat tudunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.