Hirdetés

Látványos lett az ASRock Radeon RX 5700 XT Taichi OC+



|

Kiszivárgott képeken látható az ASRock közelgő videokártyája, amelyet kifejezetten játékosoknak szán.

Hirdetés

A VideoCardZ számos képet tett közzé az ASRock közelgő Radeon RX 5700 XT Taichi OC+ grafikus vezérlőjéről, amelyet kifejezetten játékosoknak szán majd a gyártó. A Challenger és a Phantom Gaming szériáktól eltérően most minden benne van ebben a kártyában, ami egy csúcsmodellhez csak kellhet. 

Hirdetés

Az újdonság valószínűleg a Strix és az Aorus rivális termékek ellen száll majd ringbe, 2,5 slotos, komoly hűtőegységgel. A három áttetsző ventilátornál az ASRock nagyjából minimalizálta az RGB-s színpompát, így a dizájnt alapvetően nem nyomja el teljesen a világítás. 

A hátlap teljesen alumínium borítású, a dizájn pedig az ASRock Taichi jelzésű alaplapjairól lehet ismerős. Sajnos a videokártya pontos specifikációi még ismeretlenek, a modellnév és a 8-tűs PCIe csatlakozó azonban arra utalnak, hogy már gyárilag komoly tuninggal lehet majd dolgunk. 

Csatlakozók tekintetében két HDMI 2.0b és négy DisplayPort 1.4 áll rendelkezésre, maga a kártya pedig elvileg rövidesen megérkezik a boltok polcaira. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.