Hirdetés

Látványos változáson ment át a Windows 11 képszerkesztője



|

A Microsoft alaposan átdolgozta a Photos alkalmazást.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján kívül-belül friss élményt nyújt majd a Windows 11, aminek a hivatalos rajtja még egy picit odébb van, de akadnak már olyan tesztelők, akik próbálgathatják az új operációs rendszert.

Számos jól ismert funkció kapja meg átdolgozott változatát a Microsoft újdonságában, így a Painten és a Lomtáron felül a Photos app sem marad a régi.

Hirdetés

A Microsoft csapata egy egész bejegyzést szentelt az átalakított program bemutatásának. Ahogy az látható, a friss verzió megjelenését a Windows 11 dizájnjához igazították, az eszközölt változtatásoknak az a céljuk, hogy gyorsabban és egyszerűbben nézegethessük és szerkeszthessük képeinket.

Különálló sávban láthatjuk a képeket, és természetesen az alapvető szerkesztési funkciók sem maradnak ki. Ha pedig zavaró apróságok nélkül szeretnénk gyönyörködni alkotásainkban, akkor el is tüntethetjük az eszközöket tartalmazó részeket.

Egy új megoldással egymás mellé rakhatjuk a fotókat, ami jól jöhet, ha például összehasonlítanánk őket.

Amennyiben valaki némileg részletesebben szeretné alakítgatni az egyik fotóját, akkor a Photos alkalmazáson belül arra is lesz lehetősége, hogy átküldje az anyagot egy másik programba, például a Photoshopba.

A Windows Insider-tagok elvileg már tesztelhetik is az újdonságokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.