Hirdetés

Lehet, hogy nem a Google gyártja majd az Atlas Chromebookot



|

Újabb szivárgások kerültek elő az Atlas Chromebookról, amelyet a jelek szerint nem is a Google gyárt majd.

Hirdetés

Hamarosan egy új, csúcskategóriás Chromebook jelenik meg a piacon, amelynek a billentyűzetkiosztása kísértetiesen hasonlít arra, amit a Google Pixelbook vagy Pixel Slate kínál. 

Hirdetés

Mindeddig úgy gondolták a szakértők, hogy az Atlas kódnéven ismert eszköz a Google Pixelbook laptopjának az utódja lesz. Most egy Chrome OS-en dolgozó fejlesztő azonban olyan rövid videókat szivárogtatott ki, amelyeken látható az eszköz is. Az About Chromebooks véleménye szerint pedig ezt a készüléket nem is a Google gyártja. 

Az Atlas ennek ellenére egy nagyon érdekes Chromebook lesz, 4K-s kijelzővel, 1080p-s webkamerával, PCIe NVMe támogatással és Intel társprocesszorral a jobb üzemidő érdekében. 

A prototípus azonban széles kijelzőt használ, nem pedig 3:2-es képarányt, pedig a Google ez utóbbit szokta előszeretettel választani. Van egy ProductName nevű címke is a logó helyén, ami szintén nem jellemző megoldás a Google-re nézve.

Az About Chromebooks úgy gondolja, hogy egy Samsung Chromebookkal van dolgunk, ami az Acer, a Dell és a Lenovo legjobb gépeire jelent majd kiváló alternatívát.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.